THE BIG ROLLOUT

I když máte skvělý tým a špičkovou výrobu, od nejlepších nápadů vede k nejlepším výrobkům jen jediná cesta – přes nejlepší materiály. Navíc musíte mít jistotu, že budou k dispozici rychle a za správnou cenu. A proto na český trh přivádíme novou špičkovou značku: Lessebo Paper ze Švédska!

Znáte to, voláte do velkoobchodu, že potřebujete určitý papír.

VELKOOBCHOD: "Máme. Ale jenom tmavě modrou."
Hm, chtěli jste blankytnou modř, ale co se dá dělat. "Tak jo," souhlasíte.
VELKOOBCHOD: "No moment, musim to ověřit u dodavatele..."

VELKOOBCHOD, O TÝDEN POZDĚJI: "Víte co? Modrá není, ale mají hrozně fajn zelenou."
Zelenou? OMG! Ale tak ano, potřebujeme to co nejdřív!
VELKOOBCHOD: "Rozumím, za 3 týdny je u vás!"
Za 3 týdny??? To nás klient uškrtí!

Plus vám"zapomněli" říct, že šla cena o 20% nahoru.

Abyste se mohli pustit do práce hned!

Pracujeme v oboru už nějaký ten pátek a scénář chybějícího ideálního materiálu dobře známe. Taky si říkáte, kolik skvělých nápadů by spatřilo světlo světa, kdybyste měli po ruce papíry, ze kterých byste je mohli zhmotnit přesně podle vaší představy? 

Rozhodli jsme se proto najít dodavatele, který má nejen úžasnou nabídku, ale taky spolehlivé dodací doby a ceny, které nelétají jako na houpačce. 

A našli jsme! Papírna Lessebo Paper, z hlubokých lesů jižního Švédska, už přes 300 let vyrábí nádherné a skvěle zpracovatelné papíry, které patří mezi nejekologičtější na světě. Umějí si totiž vážit toho, že jim příroda po staletí dodává materiál doslova pod okna. Společně s S Paper s. r. o. se teď o tohoto skvělého partnera podělíme i s vámi.

Představujeme vám Lessebo Paper

Jejich sortiment zahrnuje zářivě bílé ofsety, moderní odstíny ve hmotě barvených papírů a kartonů, struktury a excelentní černou a bílou mikrovlnu. Všechno je to extratřída.
Vyrábí papír už 330 let a díky ideální poloze a dalším skvělým podmínkám je ani žádná materiálová nebo energetická krize o severský klid nepřipraví.

  • Udržitelný vztah k přírodě je v kultuře papírny uprostřed jezer a lesů zakořeněný od počátků.

  • Jsou první papírnou na světě s ratingem GOLD v Cradle to Cradle Certified®.

  • Břízy, kterými jsou obklopeni, umožňují výrobu jednoho z nejbělejších papírů na světě.

  • Barevná paleta 48 unikátních odstínů pro luxury packaging i jiné polygrafické použití je k dispozici se sametově matným efektem. Papír je nenatíraný, bezdřevý a dostupný ve formátech B1 a šesti gramážích od 80 do 600g/m2. Je perfektní pro jakékoli potahování, fantastický pro skládačky.

  • Lessebo Luxury Packaging přináší ve všech vrstvách probarvovanou mikrovlnnou vlnitou lepenku v kvalitách F a E. Špičkový papír zaručuje i špičkový vzhled libovolného designu moderního packagingu. Je dokonalý pro sítotisk i ražbu za horka.

A teď to nejdůležitější. Veškeré materiály jsou skladem. Od jednoho rysu, během několika dní, ze švédských lesů přímo k vám!
Výrobní plán počítá s individuálními požadavky na formát a provedení v rozumných minimálních množstvích. To vše za ceny, které vás nejspíš překvapí. Ozvěte se nám, nebo kolegům z S Paper s. r. o. Rádi naplánujeme spolupráci!

Pokud chcete vzorníky nebo se prozatím pokochat úchvatnými vizuály, klikněte sem.

Previous
Previous

CKKNT

Next
Next

SIGNATURE PAPER