CKKNT

Baví nás, když je každý projekt jiný. Neláká nás dělat jenom jeden typ práce. Knihařina je přece matkou polygrafických řemesel. Baví nás řešit rozličná, někdy i trochu šílená zadání. Máme rádi dobrodružství a rádi se necháváme od klientů inspirovat. Tentokrát vám představíme hned 5 různých zadání, která vyžadovala 5 různých řešení. Zkrátka 5 různých inspirací, které měly jedno společné: všechny jsme realizovali z materiálů od Lessebo.

CRYSTALEX – Tradiční značka, které na packagingu záleží.

Sklářská výroba je vzrušující dobrodružství, jehož výsledkem jsou nádherné výrobky. A byla by hanba pak tyto artefakty lidského umu odesílat na cestu k zákazníkům v nějakých podřadných škatulích. Česká sklárna Crystalex by se takové chyby nedopustila. Její progresivní marketingový tým drží image značky od A do Z. Díky tomu balí jejich skláři výsledky své práce do unikátních boxů, které vyrábíme z Mikrovlny od Lessebo. Grafiku řešíme ražbou nebo sítotiskem.

KINDLY – Obal jako součást produktu.

Krabička výrobku nemusí být jenom nutné zlo, které chrání obsah během přepravy, ale pak skončí v koši. Pro značku Kindly, která dodává doplňky stravy ve formě sáčků s kapslemi, jsme navrhli speciální víceúčelové boxy. Neslouží jenom k přepravě, ale také k chytrému servírování. Po odtržení jistícího proužku si postupným rolováním dávkujete jeden sáček za druhým, dokud není balení prázdné. Použili jsme silný karton Scandia 2000 se strukturou Stucco, doplněný ofsetovým tiskem a jemným embosovaným detailem.

KLARNA – Luxus od A do K.

Taky jste od své banky dostali novou platební kartu v beznadějně nudné bílé obálce? Švédský fintech Klarna by se k něčemu takovému nesnížil. Značka stojí na tom, že nabízí zákazníkům „smoooooth….“ služby. A tak je takový i obal na kartu. Na první pohled jednoduchý, ozdobený obrovským holografickým písmenem K. Zvědavě odtrhnete bezpečnostní uzávěr a už na vás vykoukne pozdrav: „Olá. Hallo. Ciao.“ Samotné rozbalování je radost! Pro nás byla radost náročná ražba, se kterou si nakonec speciální karton v barvě Flamingo skvěle rozuměl. Díky Lessebo!

NINE YARDS – Na design pěkně z ostra.

K brand identitě kosmetiky Nine Yards patří dramatické tvary flakónů s ostrými hranami. Takže je samozřejmé, že jsme chtěli tyto charakteristické rysy propsat i do finálních obalů. Vyrobili jsme sérii potahovaných krabiček s frézovanými, jako břitva ostrými hranami. Použili jsme čtyři ze skvělých barevných odstínů Lessebo Papers, což je také parádně stabilní materiál pro strojní potahování. Navíc bez problémů snáší i ražbu za horka. A výsledek je doslova exkluzivní.

TERSHINE - Komplikací ke kráse. Vašeho auta.

Minimalista Mies van der Rohe by asi nesouhlasil, ale někdy prostě co nejjednodušší tvary nestačí a méně přestává být více. Zadání z autokosmetiky Tershine znělo – chceme obal, nad kterým zákazníci vydechnou úžasem. Spolu s tiskárnou AFBKK jsme realizovali komplikovanou vysouvací krabičku konstrukce Burgopak. Navzdory náročné skladbě je celá kompaktně vyrobena z černého Lessebo kartonu, který zdobí kontrastní bílý sítotisk.

Věříme, že jsme inspirovali i vás. A těšíme se, jaké dobrodružství příště podnikneme společně.

Previous
Previous

Udržitelnost je mýtus

Next
Next

THE BIG ROLLOUT