Jen nejlepší obaly si zákazník nechá, ačkoli produkt už spotřeboval...

 

Pandemie přinesla masivní nárůst online prodejů. To posílilo i důležitost obalů, ve kterých zákazníci svoje zboží dostávají. Apple takto přemýšlel už dávno, a proto je dnes YouTube plný „unboxingů“ produktů téhle značky. I my chceme, aby byl každý náš obal trochu umělecké dílo. Dnes se pochlubíme třemi z nich. Každý je jiný.

Slovenský fashion designér Marcel Holubec W. se rozhodl, že unikátní haute couture šátky jeho značky atelier de création nemohou klientům přicházet v obyčejných krabičkách. Oslovil nás proto s výrobou potahovaných boxů dvou rozměrů. Spolu s Marcelem a designérkou Mikinou Dimunovou jsme pro vnější potah zvolili světle modré viskózové plátno Setalux od italského výrobce Manifattura del Seveso – úžasně jemný materiál, který je sice náročný na zpracování, ale zaručuje dokonalý vzhled. Vnitřní potah ve stejném tónu zajistil papír Colorplan. Hotová víka boxů jsme opatřili luxusní zlatou ražbou.

Na obalech si zakládá i český kosmetický projekt Byssine. Produkty určené k téměř rituální péči o tělo jsme proto umístili do pevného potahovaného boxu ve trojdílných deskách s černou ražbou. Cílem designu zde není jen chránit kosmetiku při transportu, ale také vytvořit etuji, která ji důstojně prezentuje na každém nočním stolku. Jako potahový materiál jsme zvolili latexový papír Ecorel Presto ve světlém tónu. Je odolný a strukturou imituje kůži. Zároveň je ekologickou alternativou k PVC a skvěle snáší kontakt s tekutým obsahem.

Tershine je švédský brand luxusní autokosmetiky, pro kterou je kvalitní péče o auto něco jako součást životního stylu. Proto si zakládají i na dokonalých obalech. Opět ve spolupráci s Profilskaparen AB jsme pro náročného klienta produkovali několik tisíc sofistikovaných černých boxů. Patentovanou konstrukci Burgopak nám skvěle připravili kolegové z AFBKK. Zákazník zatáhne za stuhu, čímž rozehraje magický balet jednotlivých komponent, které uvnitř krabičky odhalí flakon. Matný černý karton boxu doplnil už jen decentní bílý sítotisk.

Promyšlený obal si uživatel vašeho produktu může zamilovat a najít mu nové použití. Zůstane mu tak artefakt, upomínka na vaši značku. Navíc tím společně pomůžeme omezit nadprodukci balastu, kterým je dnešní svět doslova zahlcený. Kvalitně provedené věci, které obstojí v testu časem, tak získávají další hodnotu. I o to v naší výrobě Hasslers denně usilujeme.

 
Previous
Previous

Výroba pro Google v přímém přenosu

Next
Next

Stylové zápisníky a box na klíčky pro prémiový brand Volvo Polestar.