Jak na věc, když je pro online kampaň Adidasu potřeba ruční práce na stoletých mašinách?

 

Těší nás, že se ani moderní kampaně postavené na influencerech neobejdou bez klasického řemesla. A ještě víc, že jsme díky tomu pomohli s představením nových běžeckých bot Ultraboost 21 od Adidasu.

Velké značky během lockdownu nespí. A pauzu nemají ani jejich influenceři, protože když je třeba soustředit se na online kampaně a e-shop, role online ambasadorů v podpoře prodeje výrazně roste. Nás ovšem kapku překvapilo, že si pro zakázku od Adidasu vyžádala agentura VMLY&R právě naše stoleté mašiny. Šlo ovšem o kampaň k novému modelu běžeckých bot Ultraboost 21, která by se bez poctivé ruční práce neobešla. Děkujeme za první vzrušující letošní zakázku!

Při zadání se všechno vysvětlilo. Aby bylo možné influencerům nový model bot zaslat, bylo potřeba vyrobit dárkové balení – to kromě obuvi skrývalo i ručně šitou knihu. Abychom zásilce od světoznámé značky dodali váhu, zkonstruovali jsme robustní obal ze silné lepenky. Unikátní high-tech design běžeckých bot podtrhl industriálně odolný potah ze zalakovaného černého plátna Eurobuckram z Německa, s pečlivě probarvenou sítotiskovou grafikou ze vzorníku Pantone. Průvodní publikaci s humorně laděným soupisem 21 důvodů, proč nejít běhat, jsme vzhledem k malému rozsahu navrhli prošít ve hřbetu klasickým způsobem nití. Archy jsme pak ovšem vlepili do desek z 3mm silné lepenky a plátna, což relativně drobnou brožuru pozvedlo na úroveň solidní knihy, jak to máme rádi.

Jak už to u zakázek pro světové brandy bývá, čas na produkci byl šibeniční a nepřipouštěl žádné chyby a možnost oprav. Na to jsme ale zvyklí, navíc nám hodně pomohla skvělá komunikace s agenturou VMLY&R. Boxy jsme tedy influencerům doručili včas (takřka na hodinu přesně). Byly to nervy, ale znovu jsme si ověřili, že unikátní řešení nám sedí nejlépe. Standardní zakázky naše znalosti materiálů a konstrukčních technologií využijí jen částečně a výrobní tým je zklamaný, že jeho flexibilita zůstala ladem. Máte náročné zadání? Těšíme se na něj, i když nejste zrovna Adidas! Hasslers.

 
Previous
Previous

Fotografie Martina Stránky jsou intimní uměleckou zpovědí, která vzbudila nadšení po celém světě. Měli jsme tu čest vytvořit luxusní dárkové boxy pro jejich limitované sběratelské série.

Next
Next

Ginem proti Koroně!