High End prádlo nejvyšší kvality si zaslouží obal z nejkvalitnějších materiálů.

 

Tereza Vu není klasická módní návrhářka. Zaprvé svým kolekcím něžně smyslného spodního prádla dává hlubší významy (ta nejnovější se nese v duchu křehké zranitelnosti vztahů), za druhé odmítá tvořit jen v modelkovských velikostech. „Móda musí být pro lidi, ať jsou tlustí nebo tencí,“ říká rezolutně.

Její kolekce rafinovaného spodního prádla, které má být ovšem i běžně použitelné, budí pozornost už několik ročníků Mercedes-Benz Prague Fashion Week po sobě. A nejen tam. Nároky designérky Terezy Vu na kvalitu jsou ostatně pověstné. Proto si vážíme, že ke spolupráci na obalech pro svou aktuální kolekci oslovila právě nás. Máme za sebou práci pro světové značky, globální logistiku. Ale obaly pro speciální edici adidasek nebo pro klíčky cool švédských vozů Polestar jsou přece jen něco jiného, než boxy pro často až snově romantické spodní prádlo.

Ze spolupráce máme radost o to větší, že k ní Terezu přilákal náš newsletter – ten, který právě čtete. Kde kdo říká, že si s ním dáváme zbytečnou práci. Ale každá energie se časem vrátí. Tereza hledala kvalitní obal, který si její zákaznice nechají a budou nadále používat. To bylo zadání přesně pro nás. Jako základ si Tereza vybrala luxusní japonský papír Takeo Croco – s odlišnými odstíny pro světlou a tmavou kolekci. Jemné, ale nenápadně bytelné odstíny camel-růžové i černě probarvené boxy s decentní zlatou ražbou v podobě pečetě s názvem kolekce Lingerie of Paradise jsou řešeny jako krabice v deskách s magnetem se saténovou stuhou pro snadné otevírání. Podle zadání jsme si dali záležet, aby vydržely dlouhodobější používání, ale aby se s nimi zákaznice nemusely přetahovat.

Zvolený papír je skvostný, ale prádlo od Terezy Vu je high end z nejkvalitnějších krajkových materiálů, který zákaznice často provází při takových příležitostech, jako třeba svatební noc. Proto jsme box chtěli doplnit nějakým efektním detailem. Sáhli jsme tak vysoko, jak to jen šlo, a vymysleli si vázání stuhou z francouzského sametu a saténu značky Neyret. Jedná se unikátní ekologickou kvalitu, kterou využívají například Chanel nebo Givenchy, takže si naše zakázka vyžádala trochu detektivního pátrání napříč Evropou. Nakonec se stuhu podařilo sehnat včas v Německu.

Neříkáme, že shánět jen ty nejkvalitnější materiály je vždycky finančně rozumné řešení. Ale někdy holt nechcete udělat jediný kompromis. A boxy pro prádlo jedinečné návrhářky si prostě péči zasloužily. Nechceme být nikdy jen dodavatel. Chceme být pro naše klienty partnerem, kterému na výsledku vždycky záleží víc, než je běžné. My sami se neradi spokojíme s něčím, co není dokonalé. Neumíme to jinak. :-)

 
Previous
Previous

Jednou knihaři, vždycky knihaři. Hässlers. Sthlm 1902 - Prg 2022.

Next
Next

Jak se kuchtí kuchařka do nepohody