Hollow Wall Box

Střešní terasa luxusního mezonetu na pražském Starém městě. Gotické věže Týnského chrámu obklopuje zářivý závoj paprsků zapadajícího slunce, které prosvěcuje i subtilní sklenky šampaňského Dom Perignon Vintage. Makléř v dokonalém obleku vytahuje zlaté pero, rozechvělí manželé ani nedýchají. Už jen podpis a byt s unikátním výhledem bude jejich. V harmonii toho okamžiku hraje důležitou roli každý detail, i když ho v tu chvíli možná ani nevnímáte.

Právě na takových detailech je založeno naše tradiční řemeslo. Na kráse, ve které se snoubí minulost a budoucnost. Ve které klasické postupy a materiály povýšíme moderními přístupy a designem na novou klasiku. Proto v Hasslers neustále vyvíjíme nové produkty, remixujeme stará řešení a přetavujeme je pro soudobé potřeby. Podpis smlouvy na koupi nemovitosti, předání dokumentace developerského projektu, podklady pro investora do raketového startupu, který možná do roka změní svět… Všechny podobné zásadní materiály si zaslouží speciální péči. Přesně pro takové situace jsme vyvinuli naši vlastní obalovou konstrukci – Hollow Wall Box.

Vytvořili jsme unikátní design na pomezí desek a boxu, využívající mix konstrukcí a materiálů. Hollow Wall Box je lehký a subtilní, aby se pohodlně nosil na jednání, přesto pevný a precizní. Jedná se o krabičku s dutou stěnou vzniklou kombinací pevných (knihařských) trojdílných potahovaných desek a skládačkové konstrukce, která vytvoří vnitřní box, neboli paspartu, pro umístění cenných nebo důležitých dokumentů.

Paspartová konstrukce, většinou ve formátu A4, je naším vlastním designem. Jejím složením vzniknou krabička a interiér v jednom. Duté stěny o šířce a výšce 10–15mm vytvoří bezpečnou schránku na dokumenty, která svým vzhledem evokuje šperkařské kazety. Materiálovým základem je karton 300gsm, který může být ztvárněn v jakémkoli barevném odstínu. Například v paletě Lessebo Colours. Na dně krabičky je pak vlepena podložka z identického materiálu, v jejímž průseku na barevnou stuhu se skrývá očko umožňující pohodlné vyjmutí papírového obsahu. 

Celý objekt je vlepen do potahovaných desek, jejichž základ tvoří 2mm silná knihařská lepenka potažená papírem. Potah může být s deskami v barevném souladu či naopak v kontrastních tónech, jeho povrch lze zpracovat jako hladký i jemně strukturovaný. Grafiku provádíme ražbou za horka, která luxusní vzhled celého produktu umocní. A abychom nezapomněli, do vnitřní pasparty a desek jsme ukryli magnety, které se symbolicky postarají, aby do sebe po podpisu smlouvy všechno dokonale zaklaplo. 

Hollow Wall Box je sofistikované, ale zároveň nenápadně jednoduché řešení pro všechny situace, kdy nechcete důležité papírové dokumenty muchlat v eurofoliích nebo obyčejných deskách. Samozřejmostí je individuální výběr materiálů a unikátní barevné kombinace. Také věříte, že spolu s dokumenty je důležitá i forma, ve které je uchováváte a předáváte klientům? Ozvěte se nám. Najdeme společně takovou podobu Hollow Wall Boxu, která pro vás bude jedinečná. 

Previous
Previous

夢が実現する

Next
Next

Splendor ultima ratio*